Werkwijze

Referenties

Werkwijze

Schildersbedrijf Jan Bakkers staat voor persoonlijkheid en kwaliteit. Dit blijkt eens te meer uit onze werkwijze. Het persoonlijke contact met de opdrachtgever is onze leidraad. Samen bepalen we wat er precies moet gebeuren, welke materialen daarvoor noodzakelijk zijn en welk prijskaartje daar aan vastzit. Ook tijdens onze werkzaamheden houden wij waar nodig contact om de voortgang te bespreken.

Wij kiezen bij iedere opdracht voor een flexibele insteek. Aanpassingen in de opdracht tijdens de uitvoering zijn altijd bespreekbaar. Hoe vaak komt het niet voor dat tijdens een verbouwing wordt besloten om dat ene kamertje toch ook maar te doen. Dat is geen probleem, wij nemen dat meteen mee.

De tevredenheid van onze vaste klanten is voor ons hét bewijs dat de kwaliteit die we bieden, staat als een huis. Niet voor niets stappen hier nog steeds klanten van het eerste uur binnen en behouden wij onze nieuwe klanten. Ook u kan altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. Neem daarvoor contact met ons op.