Schilder onderhoud – jarenlang plezier van het schilderwerk dankzij onderhoud abonnementen

Onderhoud van je schilderwerk: voor langdurig plezier en uitstekende kwaliteit

Vakkundig schilderwerk is de juiste basis. Maar voor duurzame schilderwerken met een constante kwaliteit, is onderhoud essentieel. Bakkers Schilders neemt hier de volledige zorg uit handen: van een eenmalige schilderopdracht tot totaalonderhoud in abonnementsvorm.

Méér dan alleen schilderwerkzaamheden 

Kies voor zo’n abonnement en we helpen je herinneren wanneer het tijd is voor het onderhoud aan je schilderwerk. Ideaal, zo hoef je zelf nergens aan te denken en behoudt het huis toch die stijlvolle uitstraling. Tijdens het onderhoudsmoment letten we niet alleen op het schilderwerk. We controleren kozijnen en muren en voeren waar nodig reparaties uit. Zo vervangen of repareren we bijvoorbeeld rotte kozijnen of beschadigingen aan de muur. In sommige gevallen plaatsen we zelfs nieuw glas!

Geen zorgen over je schilderwerk met een onderhoudsabonnement

Periodiek onderhoud is van groot belang voor de gezondheid van een pand. Kies voor een onderhoudsabonnement en je ontvangt 100% op de werkzaamheden gedurende de gehele looptijd. Jij bepaalt wat je nodig hebt, wij verzorgen het onderhoud.

Bakkers Schilders is aangesloten bij Planbuilding. Dit is een coöperatie van vakbedrijven die onderhoudssystemen ontwikkelen. De bedrijven die aangesloten zijn bij Planbuilding werken volgens de strenge kwaliteitsnormen van OnderhoudNL. Deze normen zijn door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld. Dit garandeert het beste resultaat. 

Wat zijn de onderhoudskosten voor het schilderwerk van jouw woning? Bereken het hier!

Onderhoud je schilderwerk goed en je kunt jarenlang zorgeloos genieten van je woning. Via onze online calculator kun je in een paar stappen berekenen wat het kostenplaatje is van het onderhoud van jouw woning.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

hulp nodig?

Hulp nodig bij een klus of wil je een berekening op maat? Neem dan vooral even contact met ons op!