Over ons

“De ideale kleurbeleving in ieder project”

Een begrip in de Langstraat, al sinds 1937. Het vakmanschap is van vader op zoon doorgegeven. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround schildersbedrijf, met uiteenlopende specialiteiten. De afgelopen jaren is Joost de kracht achter Bakkers Schilders.

“Het mooiste aan Bakkers Schilders en het werk dat we doen, is het meedenken met de wensen van onze klanten. We zijn ons ervan bewust dat schilderen niet zomaar een kleur aanbrengen is. Het is veel meer dan dat: we creëren een beleving. Schilderwerken zijn bepalend voor de sfeer in en rondom huis. 

Dat meedenken betekent ook de zorg uit handen nemen. In projecten groot en klein denken we met onze klanten mee. We zijn oplossingsgericht en houden persoonlijk contact met onze opdrachtgever gedurende het gehele project.

Met 10 man sterk zetten we ons met passie in voor jouw persoonlijke wensen. Met jarenlange ervaring en oog voor het vak realiseren we uiteenlopende projecten. Van het schilderen van een enkele kamer tot complete renovatiewerkzaamheden aan een VvE complex, inclusief glasverwerking en stukadoren.

Dat likje verf is dus veel meer dan dat – de personen die het uitvoeren staan bij ons centraal. Je herkent ons aan ons kwalitatieve vakmanschap met oog voor de omgeving.” 

Joost

Wat kunnen we voor jou betekenen?

hulp nodig?

Hulp nodig bij een klus of wil je een berekening op maat? Neem dan vooral even contact met ons op!